復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

愛搖搖.玩創意.任何有關搖搖的事情都歡迎討論.
Welcome to discuss anything about yoyo.

版主: hereweyo, Andy, walt

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章yoplayer » 週三 2009/4/15, 10:20 PM

hereweyo-团子 寫:哇哇哇 JACKEY又拿1A組第一 。。中國少年組想拿第一沒希望啦。。。XDDD

唔好咁灰la,可能你win呢,or佢下次唔參加Junior呢
my msn : lam232800@hotmail.com

神係人做唔到嘅野而叫做神,我地一齊嚟突破佢la!!!
yoplayer

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章阿反 » 週三 2009/4/15, 11:35 PM

yoplayer 寫:
hereweyo-团子 寫:哇哇哇 JACKEY又拿1A組第一 。。中國少年組想拿第一沒希望啦。。。XDDD

唔好咁灰la,可能你win呢,or佢下次唔參加Junior呢

超齡咪唔玩囉...=P
Me llamo Simpson

HONG KONG FIRST HI-END METAL YOYO - CAPSULE
圖檔

HyperYoyo2010 Hyper Comet 三色
YYF- 401SD SUPER SALE

simpsonlalala@hotmail.com
頭像
阿反
Committee
Committee

文章hereweyo-团子 » 週四 2009/4/16, 1:44 PM

甘又系。。不过机会好低。。HKYC想去1A组玩下。。XDDD
hereweyo-团子

上一頁

回到 Here We Yo! Here We Talk!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客