復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

愛搖搖.玩創意.任何有關搖搖的事情都歡迎討論.
Welcome to discuss anything about yoyo.

版主: hereweyo, Andy, walt

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章劉少 » 週一 2009/4/13, 7:40 PM

算啦 , 今次比賽表演分比重有40分咁多 , 表演變得好重要

冇所謂啦 , PYYC just for fun
頭像
劉少

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章kschan » 週一 2009/4/13, 7:40 PM

walter 寫:hero !?

Bi , u keep the same stage performance b4
compare wth jackey , who walk around the stage to show his tricks
bitter , u just have one format (hands up and hands up) ...

cheer up all guys , and keep on going for coming contest

表演分!!!! everyone seems don't care much about this
tricks are just a part of freestyle, Jackey win not just his accuracy
also because of the nature of his performance!!!

In my point of view:
識表演,自創招 = 強,藝術與技術並重乃皇者之道也
(大家睇返yuuki, 佢招勁同埋有外加o既動作,所以好能夠吸引到人)

少表演,自創招 = OK, 但唔夠,重有好大o既進步空間
(我, bitter, terry, 大佬羊等等,太多la! 數唔曬)

識表演,白痴招 = 屈分
(高分低能,可以坐火車返屋企!)
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

如果大家買搖搖時,買家表明全新不論有/無包裝
只要懷疑用過、有花、甚至有震顫(金屬搖搖),應該立即終止交易

圖檔
http://www.c3yoyodesign.com

圖檔
C3yoyodesign 2010年力作, Ron Chan signature design - DarkStar
kschan
Committee
Committee

文章Fred » 週一 2009/4/13, 7:54 PM

yoplayer 寫:
garytam 寫:
yoplayer 寫:Yeah贏左Peter,阿反,阿羅,阿Jack同大佬羊,正 :lol: :lol: :lol:

--------------------------------------------------------------------------------------

今次無估錯,denny第4,yeah

差少少就過埋李件
下次要再加油

係囉,差0.04 :(

噢..你同李健實力差唔多咋..
加油呀!!!
頭像
Fred

文章Jackey » 週一 2009/4/13, 8:19 PM

kschan 寫:
walter 寫:hero !?

Bi , u keep the same stage performance b4
compare wth jackey , who walk around the stage to show his tricks
bitter , u just have one format (hands up and hands up) ...

cheer up all guys , and keep on going for coming contest

表演分!!!! everyone seems don't care much about this
tricks are just a part of freestyle, Jackey win not just his accuracy
also because of the nature of his performance!!!

(大家睇返yuuki, 佢招勁同埋有外加o既動作,所以好能夠吸引到人)

(我, bitter, terry, 大佬羊等等,太多la! 數唔曬)

大家5洗寫英文o,有google翻譯呢!!XD我自認係識表演,白痴招,大家平時見到我meeting都玩到kai下kai的招la.高分,,5知la.........XDDD
頭像
Jackey

文章mrTE » 週一 2009/4/13, 8:27 PM

發生咩事...?? 罵戰咁
圖檔
mrTE

文章mrTE » 週一 2009/4/13, 8:33 PM

其實bi唔係唔服=.=
圖檔
mrTE

文章mrTE » 週一 2009/4/13, 8:49 PM

等我講少少 公道說話啦..

jackey話
ks如果你咁講,係5係個個5炒都令第一??

其實呢一句有點問題...其實真係有點兒串

KS話
以招論招其實相約,只係成功率o既問題

其實呢一句又係有少少問題
以招論招 其實唔係相約..
其實bitter玩個d 比起 jackey仔 個d更有危險性
不過bitter 又咁多miss 又有換yo 又成look木咁
同埋佢唔知今次比賽係 6 4 分佈
所以佢冇準備一個比較著重表演性的FS.

等我修正一下ks的p.theory啦..

其實唔係Yuuki..=.= 係john ando , kengo kido . mickey
yuuki其實都唔算識表演..

算啦=.=呢個唔洗補充

其實今次真係好大的誤會黎
圖檔
mrTE

文章呀乂彥 » 週一 2009/4/13, 8:55 PM

劉少 寫:哈哈 , 今次第4 , 對我黎講 , 已經係好好既成績

加油!我要抄多d招XD :twisted:

話時話!DENNY真係勁左好多!你都加油呀!
圖檔
呀乂彥

文章阿浩 » 週一 2009/4/13, 9:11 PM

希望HKYC09可以見到全新ge大家!!加油!!
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo every day
Lim aik hwee is my idol

My msn : ho_hwy@hotmail.com
阿浩

文章Fred » 週一 2009/4/13, 9:50 PM

阿浩 寫:希望HKYC09可以見到全新ge大家!!加油!!

咁熟口面既你呢句..哈哈
頭像
Fred

上一頁下一頁

回到 Here We Yo! Here We Talk!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客