復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

愛搖搖.玩創意.任何有關搖搖的事情都歡迎討論.
Welcome to discuss anything about yoyo.

版主: hereweyo, Andy, walt

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章阿浩 » 週一 2009/4/13, 10:13 PM

Fred 寫:
阿浩 寫:希望HKYC09可以見到全新ge大家!!加油!!

咁熟口面既你呢句..哈哈

係咩?XD
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo every day
Lim aik hwee is my idol

My msn : ho_hwy@hotmail.com
阿浩

Re: 復活節搖搖大激鬥 - Official Result 官方賽果

文章小Pansy » 週二 2009/4/14, 12:41 AM

Danny仔加油啊~你進步左好多呢... :P
圖檔
Play yoyo everyday~
Be with you,雅理先生....永遠在心中~
頭像
小Pansy

文章__Bi » 週二 2009/4/14, 5:04 AM

唔好意思, 可能我打英文的關係,
所以感覺可能比較串
其實今日我都有睇番pyyc d video
因為要考高考, 所以我都係排左無耐
我都見到自己好多miss, 換yo 同表演性低,
我輸咗都無特別覺得不服氣, 所以大家不要太激動, 引起罵戰
我睇完jackey 仔的video, 都覺得佢的fs 完整性較高
他的招比起以前都多元化左 少失誤

如果大家覺得之前引起有d咩誤會i'm sorry
考完高考後, 我都會重新排過一個比較有表演性的fs
大家都加油=]
__Bi

文章Jackson Lam » 週二 2009/4/14, 10:42 AM

__Bi 寫:唔好意思, 可能我打英文的關係,
所以感覺可能比較串
其實今日我都有睇番pyyc d video
因為要考高考, 所以我都係排左無耐
我都見到自己好多miss, 換yo 同表演性低,
我輸咗都無特別覺得不服氣, 所以大家不要太激動, 引起罵戰
我睇完jackey 仔的video, 都覺得佢的fs 完整性較高
他的招比起以前都多元化左 少失誤

如果大家覺得之前引起有d咩誤會i'm sorry
考完高考後, 我都會重新排過一個比較有表演性的fs
大家都加油=]

請問你在where看pyyc d video ?
頭像
Jackson Lam

文章Andy » 週二 2009/4/14, 10:48 AM

其實 , 有陣時連我自己都覺得俾一對打分用o既counter迷惑o左 .

一般搖搖freestyle比賽o既遊戲規則係點 , 大家都已經好清楚 , 唔再多講 .

作為參賽者 , 你地絕對有權去選擇自己o既作賽方向 , 除o左你自己從來無人左右到你地創作咩類型o既花式 , 學習乜o野花式 , 點樣編排比賽o既freestyle . Here We Yo!只係為你地提供一個舞台 , 一個長3分鐘 , 完全屬於你地個人o既show time .

有人會選擇名次 / 分數導向 , 有人會選擇100%發揮自己練習o既成果 , 做出一個自己滿意o既完美演出 , o係比賽呢條路上面點行係你地自己揀o既 , 就唔好後悔 .

無論係名次 , 定係自己o既表現 , 今次對自己唔滿意o既 , 都仲有下次機會去改善 , 你可以選擇花時間 , 心機去提升你o既名次 / 分數 , 或者舞台表現 , 當然亦可以兩樣一齊 ! 最緊要係有進步 , 唔好俾玩搖搖o既日子白過 .

有關比賽規則 , 其實我覺得有好大o既討論空間 , 或者有興趣o既朋友可以o係集會時間大家一齊坐埋傾傾 .

當然 , 無論個世界點變 , 我都依然希望o係HKYC09見到每一位HWY!兄弟有好表現 !!
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章__Bi » 週二 2009/4/14, 11:59 AM

阿JackJack 寫:請問你在where看pyyc d video ?

er............i kept the hd dv yesterday
so i watched some fs videos
__Bi

文章mrTE » 週二 2009/4/14, 2:04 PM

仲有..我想幫Bi補充少少野

唔好見佢
讀書好勁
玩Yo好勁
巧威威咁

佢唔識打中文嫁!!

所以佢先會打英文.
唔係話有咩特別意思
圖檔
mrTE

文章kschan » 週二 2009/4/14, 2:28 PM

mrTE 寫:仲有..我想幫Bi補充少少野

唔好見佢
讀書好勁
玩Yo好勁
巧威威咁

佢唔識打中文嫁!!

所以佢先會打英文.
唔係話有咩特別意思

唔識打中文o既唔止佢一個 :twisted:
重有公子 xd!!
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

如果大家買搖搖時,買家表明全新不論有/無包裝
只要懷疑用過、有花、甚至有震顫(金屬搖搖),應該立即終止交易

圖檔
http://www.c3yoyodesign.com

圖檔
C3yoyodesign 2010年力作, Ron Chan signature design - DarkStar
kschan
Committee
Committee

文章大佬羊 » 週二 2009/4/14, 2:44 PM

kschan 寫:
mrTE 寫:仲有..我想幫Bi補充少少野

唔好見佢
讀書好勁
玩Yo好勁
巧威威咁

佢唔識打中文嫁!!

所以佢先會打英文.
唔係話有咩特別意思

唔識打中文o既唔止佢一個 :twisted:
重有公子 xd!!

公子真係威LA 我偶像 ..
[size=200][color=#0000FF][size=200]msn : SPEEDER1148@HOTMAIL.COM
大佬羊

文章hereweyo-团子 » 週三 2009/4/15, 1:36 PM

哇哇哇 JACKEY又拿1A組第一 。。中國少年組想拿第一沒希望啦。。。XDDD
hereweyo-团子

上一頁下一頁

回到 Here We Yo! Here We Talk!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客