致討論區用戶yoplayer

解答使用討論區時遇到的技術問題.
Ask for help if you don't know how to use this forum.

版主: hereweyo, Andy, garytam

致討論區用戶yoplayer

文章Andy » 週五 2008/8/01, 9:05 PM

其實當你想引用人地o既留言回覆時 , 只須要o係想引o個個post右上角click "quote"掣 , 再o係原文下面打埋自己o既內容落去再click "送出"就OK .

宜家你每次都係引言一個post , 自己想講o既內容一個post , 我已經幫你改哂 , 如果情況再無改善的話我地會以灌水為理由作出相應行動 .

多謝合作 , 歡迎繼續發言討論 .
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章yoplayer » 週日 2008/8/03, 9:36 PM

唔係好明...
my msn : lam232800@hotmail.com

神係人做唔到嘅野而叫做神,我地一齊嚟突破佢la!!!
yoplayer

文章Andy » 週日 2008/8/03, 11:52 PM

如果你唔明o既話咁你一定會重犯 , 到時我cap圖俾你睇 .
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章mrTE » 週一 2008/8/04, 12:03 AM

圖檔
回應對問題有幫助 Helpful

yoplay 姐係咁呀
你明唔明

引言一個post
回應一個post

你分開左兩個post..

--------------------------------------------------------------

你應該係 引言 同 回應都係同一個post到
好似咁

唔係好明...

明唔明
圖檔
mrTE

文章yoplayer » 週一 2008/8/04, 8:22 PM

姐係點?

不如今個例拜個m.t.搵人示範比我睇,好唔好?

洗唔洗我貼我自己副相出嚟,比你地認呀?
my msn : lam232800@hotmail.com

yoplayer

文章Fred » 週二 2008/8/05, 1:29 PM

yoplayer 寫:姐係點?

不如今個例拜個m.t.搵人示範比我睇,好唔好?

洗唔洗我貼我自己副相出嚟,比你地認呀?

都好呀..不過你帶埋notebook 會方便d...
gary 未必次次都黎..
可以呀..不過貼你snap版 同埋要關搖搖事..
頭像
Fred

文章然~kelvin » 週日 2008/8/17, 4:25 PM

圖檔
問題已解決 Problem solved

明未??

圖檔
然~kelvin

文章yoplayer » 週日 2008/8/17, 10:23 PM

多謝前輩教導,後輩會梗記前輩的教導!!!!

yoplayer

回到 Here We Yo! Here We Help!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客