超速搖搖

歡迎大家討論有關《超速搖搖》動畫/漫畫.

版主: hereweyo, Andy, walt

超速搖搖

文章mrTE » 週四 2008/3/06, 9:21 PM

我想問有冇人有哂呢套野ge...rmvb file or 碟
我想睇..
仲有我想知道呢套野係唔係講 堂本x一 lose左俾
水龍個個之後就完左
圖檔
mrTE

文章 » 週四 2008/3/06, 9:53 PM

我想反而想要OP1歌詞(同MP3,我得WMA版):lol:
SOMEDAY LET'S GO TOGETHER
歌:rub-down
http://www.youtube.com/watch?v=3Hj39OKCjXg
頭像

文章ModernLove » 週五 2008/3/07, 9:28 AM

港版"超速yoyo"漫畫
只出到第四期
間出版社就關門大吉...

殘念....
如有興趣購買全新 陽光, 皇家之星, L3, Virus病毒, 玄火神月鳯舞九天 等。

歡迎以MSN與我聯絡 : paddyeah@msn.com

圖檔
ModernLove

Re: 超速搖搖

文章低手 » 週五 2008/3/07, 10:01 AM

Terry 寫:我想問有冇人有哂呢套野ge...rmvb file or 碟
我想睇..
水龍個個之後就完左

我其實一直都好想睇埋落去XD
至小知道瞬一有冇用過THB龍球 :lol:
同埋真結局係點
圖檔

Dif e yo ceramic KK ($200)For sell
Any Size回收膠貼 - $10一對

有興趣的朋友可pm我
出售搖搖 可以按以下的網頁來看
http://hk.myblog.yahoo.com/hkyoyo3a/art ... w=1&mid=45
頭像
低手

文章Andy » 週五 2008/3/07, 10:04 AM

動畫係去到漫畫大概第4期左右完o左日本搖搖嘉年華就大結局 , 而漫畫日本版有7期 , 台灣大然文化只係出到第4定5期就摺o左 .
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章ModernLove » 週五 2008/3/07, 1:38 PM

Andy 寫:動畫係去到漫畫大概第4期左右完o左日本搖搖嘉年華就大結局 , 而漫畫日本版有7期 , 台灣大然文化只係出到第4定5期就摺o左 .

第四期...
好想睇呀!! :evil:
如有興趣購買全新 陽光, 皇家之星, L3, Virus病毒, 玄火神月鳯舞九天 等。

歡迎以MSN與我聯絡 : paddyeah@msn.com

圖檔
ModernLove

文章天地 » 週五 2008/3/07, 3:28 PM

ModernLove 寫:
Andy 寫:動畫係去到漫畫大概第4期左右完o左日本搖搖嘉年華就大結局 , 而漫畫日本版有7期 , 台灣大然文化只係出到第4定5期就摺o左 .

第四期...
好想睇呀!! :evil:

我有 佢講起 堂本迅一佢玩到終極迴旋花式
頭像
天地

Re: 超速搖搖

文章天地 » 週五 2008/3/07, 3:30 PM

Terry 寫:我想問有冇人有哂呢套野ge...rmvb file or 碟
我想睇..
水龍個個之後就完左

其實本漫畫 同動畫 係講 中村謙一 中村名人
因為alex邀請佢入THP 成為第一個東南亞THP
係98年個時已經做左動畫 係02年先過黎香港
與此同時係97~99年間 Co-Co 分別有作者出左
搖搖之星DUNCAN
勁力搖搖王Hyper
頭像
天地

文章Andy » 週五 2008/3/07, 4:30 PM

8字連環 !
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章天地 » 週五 2008/3/07, 11:01 PM

樂 寫:我想反而想要OP1歌詞(同MP3,我得WMA版):lol:
SOMEDAY LET'S GO TOGETHER
歌:rub-down
http://www.youtube.com/watch?v=3Hj39OKCjXg

http://www.youtube.com/watch?v=YCKdjvaZVT8
頭像
天地

下一頁

回到 超速搖搖專區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客