超速搖搖巡迴表演時間表

歡迎大家討論有關《超速搖搖》動畫/漫畫.

版主: hereweyo, Andy, walt

超速搖搖巡迴表演時間表

文章天地 » 週六 2009/1/31, 10:37 AM

Lee Kin Lok is our Hero
頭像
天地

Re: 超速搖搖巡迴表演時間表

文章brianuuu » 週六 2009/1/31, 6:37 PM

天地 寫:http://www.danielco.com.hk/yoyo/index.html

有什麼表演的?
叫我阿羅
加我MSN
brianlaw1996515@hotmail.com

我專玩1A,4A和新奇的搖搖玩意例1.5A
頭像
brianuuu

文章Andy » 週六 2009/1/31, 8:27 PM

點解今次D超速搖搖o既side cap設計咁 ...... 特別係無卡通人物o個邊 , 個人認為比小學生o既美勞課功課還要爛 ......

但係講性能 , 我都依然覺得香港版超速龍球係一款好適合新手o既平價入門搖搖 , 不過睇返呢個網頁今次推廣好似未出龍球 , 似乎大家要忍下手先啦 ~!
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章Jackey » 週六 2009/1/31, 10:50 PM

Andy 寫:點解今次D超速搖搖o既side cap設計咁 ...... 特別係無卡通人物o個邊 , 個人認為比小學生o既美勞課功課還要爛 ......

但係講性能 , 我都依然覺得香港版超速龍球係一款好適合新手o既平價入門搖搖 , 不過睇返呢個網頁今次推廣好似未出龍球 , 似乎大家要忍下手先啦 ~!
have龍球
頭像
Jackey

文章呀乂彥 » 週日 2009/2/01, 10:07 AM

搞到我都想買隻番尼玩tim!
圖檔
呀乂彥

文章Andy » 週日 2009/2/01, 1:12 PM

Jackey 寫:
Andy 寫:但係講性能 , 我都依然覺得香港版超速龍球係一款好適合新手o既平價入門搖搖 , 不過睇返呢個網頁今次推廣好似未出龍球 , 似乎大家要忍下手先啦 ~!

have龍球

係咪7仔已經有龍球買 ? 我o係呢個網頁唔見咋 .
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章Jackey » 週日 2009/2/01, 2:58 PM

Andy 寫:
Jackey 寫:
Andy 寫:但係講性能 , 我都依然覺得香港版超速龍球係一款好適合新手o既平價入門搖搖 , 不過睇返呢個網頁今次推廣好似未出龍球 , 似乎大家要忍下手先啦 ~!

have龍球

係咪7仔已經有龍球買 ? 我o係呢個網頁唔見咋 .
7仔??佢冇寫,有!
頭像
Jackey

文章阿反 » 週日 2009/2/01, 3:03 PM

當年一隻超速既人頭yo都無買過...
Me llamo Simpson

HONG KONG FIRST HI-END METAL YOYO - CAPSULE
圖檔

HyperYoyo2010 Hyper Comet 三色
YYF- 401SD SUPER SALE

simpsonlalala@hotmail.com
頭像
阿反
Committee
Committee

文章Andy » 週日 2009/2/01, 3:30 PM

Jackey 寫:7仔??佢冇寫,有!

Jackey你講乜o野呀 ...... ?
圖檔
頭像
Andy
Committee
Committee

文章jonathan1996822 » 週日 2009/2/01, 11:23 PM

我見到有超龍賣,$100.我唔明卡通佢地係用hyper,但係賣既唔同=.=
jonathan1996822

下一頁

回到 超速搖搖專區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客