買左個新版超速水龍

歡迎大家討論有關《超速搖搖》動畫/漫畫.

版主: hereweyo, Andy, walt

買左個新版超速水龍

文章garytam » 週五 2009/2/13, 2:39 AM

新版改左冇鐵圈,bearing 托都唔同左,又少左個木芯(雖然好少會用)
下次 meeting 拎出來玩下
Gary Tam
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

Re: 買左個新版超速水龍

文章阿反 » 週五 2009/2/13, 2:48 AM

garytam 寫:新版改左冇鐵圈,bearing 托都唔同左,又少左個木芯(雖然好少會用)

咁咪輕左好多囉?
Me llamo Simpson

HONG KONG FIRST HI-END METAL YOYO - CAPSULE
圖檔

HyperYoyo2010 Hyper Comet 三色
YYF- 401SD SUPER SALE

simpsonlalala@hotmail.com
頭像
阿反
Committee
Committee

文章thomas.汶 » 週五 2009/2/13, 11:18 AM

阿反 寫:
garytam 寫:新版改左冇鐵圈,bearing 托都唔同左,又少左個木芯(雖然好少會用)

咁咪輕左好多囉?

係極輕,,上次去千色店撞到攝兄(好似係),借過我玩
- -我當普通搖搖玩,trapeze做得太快,打哂白鴿轉
95%新Lev1(半紅半黃),連kk一粒
98%新skyline紫身青stack 平放 有意者PM,謝
thomas.汶

文章低手 » 週五 2009/2/13, 6:44 PM

隻野應該用到新版HWHW個鐵圈
下次帶出尼試下
圖檔

Dif e yo ceramic KK ($200)For sell
Any Size回收膠貼 - $10一對

有興趣的朋友可pm我
出售搖搖 可以按以下的網頁來看
http://hk.myblog.yahoo.com/hkyoyo3a/art ... w=1&mid=45
頭像
低手

文章阿反 » 週一 2009/2/16, 12:37 AM

隻野我就咁拎上手就知唔掂.........
當年果隻好玩好多...........
偷工減料到呢.........-_-

奧迪原來都唔係咁差...不死戰YO好玩好多....
最後由 阿反 於 週一 2009/2/16, 1:04 AM 編輯,總共編輯了 1 次。
Me llamo Simpson

HONG KONG FIRST HI-END METAL YOYO - CAPSULE
圖檔

HyperYoyo2010 Hyper Comet 三色
YYF- 401SD SUPER SALE

simpsonlalala@hotmail.com
頭像
阿反
Committee
Committee

文章kschan » 週一 2009/2/16, 12:46 AM

阿反 寫:隻野我就咁拎上手就知唔掂.........
當年果隻好玩好多...........
偷工減料到呢.........-_-

奧迪完來都唔係咁差...不死戰YO好玩好多....

好似係TOYTECH做,姐係搖美加母公司
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

如果大家買搖搖時,買家表明全新不論有/無包裝
只要懷疑用過、有花、甚至有震顫(金屬搖搖),應該立即終止交易

圖檔
http://www.c3yoyodesign.com

圖檔
C3yoyodesign 2010年力作, Ron Chan signature design - DarkStar
kschan
Committee
Committee

回到 超速搖搖專區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客