個"至尊龍球".....help- -

歡迎大家討論有關《超速搖搖》動畫/漫畫.

版主: hereweyo, Andy, walt

Re: 個"至尊龍球".....help- -

文章simon00827 » 週一 2009/2/16, 12:42 PM

我想試下扭佢- -"
但係好實,,,,
願賭就要服輸!
唔服的一開始就唔好賭\口/!
simon00827

文章garytam » 週二 2009/2/17, 8:28 PM

星期六得唔得閒拎出來集會,大家幫你睇下整唔整到,照計上一代至尊可以調校闊度,不過今次呢一代唔知有冇改咗
Gary Tam
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

文章simon00827 » 週三 2009/2/18, 9:50 PM

我得左la!!!
個yoyo e+玩到la!!!!
好多謝你地的意見!!!
我草夠錢就泥買yoyo,yoyo繩同yoyo潤滑油
~.~
新手~~我諗住買走珠軸承的yoyo..
好似係唔係空轉時間特長?
哇~.~好想快d買d真係玩yoyo的yoyo亞!!!
好想似d高手咁...玩到出神入化~.~
願賭就要服輸!
唔服的一開始就唔好賭\口/!
simon00827

文章呀乂彥 » 週六 2009/2/21, 12:07 PM

simon00827 寫:我得左la!!!
個yoyo e+玩到la!!!!
好多謝你地的意見!!!
我草夠錢就泥買yoyo,yoyo繩同yoyo潤滑油
~.~
新手~~我諗住買走珠軸承的yoyo..
好似係唔係空轉時間特長?
哇~.~好想快d買d真係玩yoyo的yoyo亞!!!
好想似d高手咁...玩到出神入化~.~

咁你就要練多d啦!我一日就練一至兩個鐘倒!
圖檔
呀乂彥

上一頁

回到 超速搖搖專區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客