強烈勸籲 : 用你o既電腦造福人類 : Folding@home

搖搖以外,上至天文地理,下至無聊笑話,以至問功課、愛情煩惱…
Feel free to discuss anything besides yoyo.

版主: hereweyo, Andy, 小Pansy

文章天地 » 週日 2007/5/27, 11:05 PM

garytam 寫:見到地哥在Here We Yo個Team list上面喇!地哥好野

我返夜更
所以一返屋企一開電腦的時候就可以上黎做呢個任務架喇:p

PS:不過我開左幾次

發現個硬碟越轉 越有雜聲!
所以我返左夜更
係唔會開電腦黎做
頭像
天地

文章garytam » 週四 2007/6/14, 10:04 AM

早兩日見到個Team有一位新盟友chans, 是誰呢?

Here We Yo個排名就快進入首10000名了, 現在是69707個隊伍中的第11109名...
Gary Tam
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

文章Andy » 週一 2007/7/02, 9:33 PM

點解Gary你可以計成78個unit咁多 ...... 我想換電腦呀 ......

順帶一提 , 我地打入o左頭10000名啦 ~!
最後由 Andy 於 週五 2007/9/28, 5:02 PM 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章希倫 » 週一 2007/7/02, 10:10 PM

Andy 寫:由個team statistic睇得出我部電腦同姑奶o個部o既分別 ......

點解唔見Helen o既 ? 無join ?????

點join?打名就得?
頭像
希倫

文章garytam » 週三 2007/7/04, 4:14 PM

希倫 寫:
Andy 寫:由個team statistic睇得出我部電腦同姑奶o個部o既分別 ......

點join?打名就得?

入「Configure...」,在Team number嗰欄打61398就可以。
Gary Tam
愛搖搖。玩創意

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

文章希倫 » 週四 2007/7/05, 10:06 PM

garytam 寫:
希倫 寫:

點join?打名就得?

入「Configure...」,在Team number嗰欄打61398就可以。

ok....開機會入~~
頭像
希倫

文章Andy » 週四 2007/9/27, 1:21 PM

o係Gary同Helen兩部PS3 o既威力下我地已經上到5419名 ! 大家等多1個月啦 , 到時就會多部PS3加入 . XDDDDD
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章garytam » 週五 2007/9/28, 3:57 PM

Andy 寫:o係Gary同Helen兩部PS3 o既威力下我地已經上到5419名 ! 大家等多1個月啦 , 到時就會多部PS3加入 . XDDDDD

你條樓梯咯咯聲響到家陣都未見人影, 係都要等到"人人屋企都要有部"先安落既...
Gary Tam
愛搖搖。玩創意

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

文章Andy » 週五 2007/9/28, 5:02 PM

garytam 寫:
Andy 寫:o係Gary同Helen兩部PS3 o既威力下我地已經上到5419名 ! 大家等多1個月啦 , 到時就會多部PS3加入 . XDDDDD

你條樓梯咯咯聲響到家陣都未見人影, 係都要等到"人人屋企都要有部"先安落既...

o係我o既世界入面PS3並唔係好似你講咁同電飯煲一樣咁普及囉 ......
圖檔
頭像
Andy
Committee
Committee

文章garytam » 週六 2007/11/17, 2:24 PM

而家個 ranking 係 47xx 好少上落,雖然分數不停向上
Andy, 你部 PS3 返左屋企 Folding@home 未呀?
Gary Tam
愛搖搖。玩創意

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

上一頁下一頁

回到 Here We Yo! Here We Gag!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客