1998年Yomega...又有新野補多3張圖!仲係全新=口=!!!Hyper Mirage&2個搖搖"釣"

愛搖搖.玩創意.歡迎大家張貼搖搖相片!
Here is the yoyoing-photo gallery.

版主: hereweyo, Andy, 阿反, garytam

1998年Yomega...又有新野補多3張圖!仲係全新=口=!!!Hyper Mirage&2個搖搖"釣"

文章aa7894 » 週三 2010/8/04, 12:33 AM

:D :D 係唔係好想睇呢
今日岩岩有個做開玩具店的fd送比我的 :o
睇起黎好似唔係幾好玩甘
而且唔想晒
但係又冇儲開呢d老伯伯
所以放出黎
希望有人可以回收左佢
全新的(但係電就.... :shock: )
大家睇下啦
價岩即放...亦都可以(事關想換一隻黎practice一下)
hello_alvin_wong@hotmail.com
當然版主想del貼希望可以高抬貴手
事關隻搖搖放係度冇用
搖搖釣...唔知係唔係岩...因為好少睇呢d套/掛頊...所以唔知叫佢咩好...全部都係想放/換出黎的
去圖
圖檔
圖檔
睇下睇下...原來後面係唔同喎!!!
圖檔
下面呢個似係油黎...但係又唔sure
圖檔
呢個一定係指套黎啦... :P 呢d消耗性高的野依家真係少之又少...有都1998-2000年比人用晒啦 :P
圖檔
5條繩...唔知點解d人唔10條-30條一包要5條一包甘唔環保 :(
圖檔
希望有心人換走佢
當然呢d野都係冇得再買
收藏家快手d
最後由 aa7894 於 週四 2010/8/12, 12:07 AM 編輯,總共編輯了 5 次。
aa7894

Re: 1998年...仲係全新=口=!!!YOMEGA Hyper Mirage~同埋2個搖搖"釣"

文章Edward » 週三 2010/8/04, 12:49 AM

古董 orz
http://edward011096.blogspot.com/
My Yoyo Blog↑↑
MSN:edward01.10@live.hk
Edward

Re: 1998年...仲係全新=口=!!!YOMEGA Hyper Mirage~同埋2個搖搖"釣"

文章garytam » 週三 2010/8/04, 11:57 AM

我都有一隻全新既Mirage收藏用,當年玩得下又會發光既搖搖冇咩選擇,我估當年有玩既兄弟都可能買過一隻中秋meeting玩
唔delete你個post,睇下有冇人岩就自己PM你啦
話時話,距離中秋仲有個零月,找番一兩隻發光yo出來備用都好
Gary Tam
愛搖搖。玩創意
Play Yoyo Everyday

圖檔
頭像
garytam
Committee
Committee

文章Andy » 週三 2010/8/04, 1:15 PM

我都有一對全新未開o既 ~
圖檔
SAY IT LOUD !! "I COME FROM HERE WE YO! & I PLAY YOYO EVERYDAY ~!"
頭像
Andy
Committee
Committee

文章Jackey » 週三 2010/8/04, 2:11 PM

garytam 寫:我都有一隻全新既Mirage收藏用,當年玩得下又會發光既搖搖冇咩選擇,我估當年有玩既兄弟都可能買過一隻中秋meeting玩

用神奇閃光燈~~
頭像
Jackey

文章aa7894 » 週三 2010/8/04, 6:40 PM

garytam 寫:我都有一隻全新既Mirage收藏用,當年玩得下又會發光既搖搖冇咩選擇,我估當年有玩既兄弟都可能買過一隻中秋meeting玩

thx....但係真係冇pm=口=
omg
aa7894

文章阿反 » 週三 2010/8/04, 11:20 PM

Andy 寫:我都有一對全新未開o既 ~
x2
XD
Me llamo Simpson

HONG KONG FIRST HI-END METAL YOYO - CAPSULE
圖檔

HyperYoyo2010 Hyper Comet 三色
YYF- 401SD SUPER SALE

simpsonlalala@hotmail.com
頭像
阿反
Committee
Committee

文章mrTE » 週三 2010/8/11, 1:42 AM

我pm你~ 兩隻yo
圖檔
mrTE

Re: 1998年Yomega...又有新野補多3張圖!仲係全新=口=!!!Hyper Mirage&2個搖搖"釣"

文章aa7894 » 週四 2010/8/12, 12:08 AM

PM左你但係好似冇反應
只想放
不想留
(Mirage)快d走
aa7894

下一頁

回到 Here We Yo! Here We Snap!

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客